ZpTown: СТРАВИ З ШПИНАТУ
Меню сайта


Рецепты блюд
Борщі [27]
Вареники [20]
Вироби із бисквітного тіста [13]
Вироби з дріжджового тіста [30]
Виробі з заварного тіста [9]
Галушки [12]
Гарячі рибні страви [24]
Заготівля грибів [7]
Заготівля м'яса [41]
Заготівля риби [12]
Закуски і страви з овочів [70]
Закуски і холодні страви з риби [18]
Із здобного і пісочного тіста [66]
Капусняки [5]
Консервування [108]
Ковбаси [9]
Мед, пиво, квас [27]
Настойки і наливки [42]
Інші напої [20]
Млинці і млинчики [28]
Молочні та борошняни закуски [5]
Підливи до страв [34]
Прянощі [53]
Солодкі консерви [79]
Страви з яловичини [80]
Страви з свинини [50]
Страви з баранини [19]
Страви з телятини [11]
Страви з кролятини [9]
Страви з птиці [29]
Страви з картоплі [35]
Страви з помідорів [8]
Страви з капусти [20]
Страви з баклажанів [6]
Страви з моркви [8]
Страви з кабачків [9]
Страви з перцю [6]
Страви із спаржі [3]
Страви з зелених бобових овочів [6]
Страви з шпинату [4]
Страви з гарбузів [6]
Страви із свіжої кукурудзи [2]
Страви з консервованих овочів [11]
Страви з грибів [16]
Страви з крупів [17]
Страви з бобових [7]
Страви з борошна [23]
Сушіння плодів [3]
Страви з сиру і яєць [57]
Солодкі страви [94]
Юшки [31]


Форма входа







Наш опрос
Нападет ли Россия на континентальные регионы Украины?
Всего ответов: 107


Кулинарный рецепт


Приветствую Вас, Гость · RSS 22.07.2014, 12:14
Главная » Кулинарные рецепты » Українська кухня » Страви з шпинату [ Добавить кулинарный рецепт ]
Поиск

СТРАВИ З ШПИНАТУ
10.10.2008, 21:31

СТРАВИ З ШПИНАТУ

Шпинат використовують у протертому вигляді для приготування бабок та інших страв.

При приготуванні страв шпинат обчищають від коренів, грубих стебел і пожовтілих листків. Після цього його кладуть у холодну воду на 20—30 хвилин, щоб обмити землю, яка пристала до нього, пил і пісок, а потім відціджують на решеті. Цю операцію повторюють два або три рази, міняючи кожного разу воду.

Вимитий шпинат необхідно негайно використовувати, бо при тривалому зберіганні він швидко псується. Щоб зберегти зелений колір у вареному шпинаті, його кладуть в киплячу воду (на 1 кг шпинату 4—5 л води) і варять у відкритій посудині при сильному кипінні.










Copyright © 2009
Все права защищены. При любом использовании материала ссылка на сайт ZpTown обязательна

Категория: Страви з шпинату
Кулинарные рецепты: Українська кухня

Українська кухня -> Страви з шпинату



Важный совет:
Овощи для салатов следует варить в кожуре – так как они лучше сохраняют витамины.

Таблица сопоставления веса некоторых продуктов с объёмом






Новости СМИ
Погода, Новости, загрузка...