ZpTown: Салат Український
Меню сайта


Рецепты блюд
Борщі [27]
Вареники [20]
Вироби із бисквітного тіста [13]
Вироби з дріжджового тіста [30]
Виробі з заварного тіста [9]
Галушки [12]
Гарячі рибні страви [24]
Заготівля грибів [7]
Заготівля м'яса [41]
Заготівля риби [12]
Закуски і страви з овочів [70]
Закуски і холодні страви з риби [18]
Із здобного і пісочного тіста [66]
Капусняки [5]
Консервування [108]
Ковбаси [9]
Мед, пиво, квас [27]
Настойки і наливки [42]
Інші напої [20]
Млинці і млинчики [28]
Молочні та борошняни закуски [5]
Підливи до страв [34]
Прянощі [53]
Солодкі консерви [79]
Страви з яловичини [80]
Страви з свинини [50]
Страви з баранини [19]
Страви з телятини [11]
Страви з кролятини [9]
Страви з птиці [29]
Страви з картоплі [35]
Страви з помідорів [8]
Страви з капусти [20]
Страви з баклажанів [6]
Страви з моркви [8]
Страви з кабачків [9]
Страви з перцю [6]
Страви із спаржі [3]
Страви з зелених бобових овочів [6]
Страви з шпинату [4]
Страви з гарбузів [6]
Страви із свіжої кукурудзи [2]
Страви з консервованих овочів [11]
Страви з грибів [16]
Страви з крупів [17]
Страви з бобових [7]
Страви з борошна [23]
Сушіння плодів [3]
Страви з сиру і яєць [57]
Солодкі страви [94]
Юшки [31]


Форма входа



Rambler's Top100



Наш опрос
Вы приветствуете ввод российских войск в Украину?
Всего ответов: 98


Кулинарный рецепт


Приветствую Вас, Гость · RSS 18.04.2014, 22:01
Главная » Кулинарные рецепты » Українська кухня » Консервування [ Добавить кулинарный рецепт ]
Поиск

Салат Український
10.10.2010, 00:22

Для приготування салату потрібні такі продукти: свіжі томати зелені або рожеві; перець солодкий червоний або зелений товстостінних сортів, морква, цибуля ріпчаста, соняшникова олія, сіль, оцет, перець запашний, лавровий лист, гвоздика.

Томати очищають від плодоніжок, миють у проточній воді і розрізають на 6—8 частин або ріжуть пластинками завтовшки 0,5 см. Перець миють, видаляють плодоніжку разом з насінником, обполіскують від насіння і ріжуть смужками завширшки 1,5—2 см. Моркву миють,, обчищають від шкірочки, відрізають кінці, знову миють, нарізають локшиною завтовшки 0,5 см і бланшують у киплячій воді 7—10 хв. Цибулю обчищають, відрізають кореневу мичку і денце, миють і нарізають пластинками завтовшки до 0,5 см. Лавровий лист добре миють.

Підготовлені нарізані овочі пересипають сіллю і з розрахунку 20 г на 1 кг овочів, старанно перемішують і залишають на 20—З0 хв. Потім видаляють рідину, що виділилась, і додають оцет.

Готову масу розфасовують у підготовлені банки, на дно яких попередньо налито 40—50 г прожареної соняшникової олії, охолодженої до температури 70 °С.

На дно банки також кладуть один лавровий лист, 2—3 горошини запашного перцю і 2 шт. гвоздики.

Витрата продуктів для приготування 10 банок консервів місткістю 0,5 л, г: томати зелені або рожеві — 2200; морква — 800; цибуля — 600; перець солодкий — 0,8; оцет 6 %-ний — 450, олія соняшникова — 450: перець запашний — 20 горошин; лист лавровий—10 шт.; гвоздика — 20 шт.

Кількість солі, оцту, прянощів можна зменшувати або збільшувати за смаком.

Наповнені банки стерилізують при температурі 100 °С: місткістю 0,5 л—20 хв, 1,0 л — ЗО хв.










Copyright © 2009
Все права защищены. При любом использовании материала ссылка на сайт ZpTown обязательна

Категория: Консервування
Кулинарные рецепты: Українська кухня

Українська кухня -> Консервування



Важный совет:
Грецкие орехи приобретут приятный вкус, если их немного обжарить на сковороде.

Таблица сопоставления веса некоторых продуктов с объёмом






Новости СМИ
Погода, Новости, загрузка...