ZpTown: МАРИНУВАННЯ ГРИБІВ
Меню сайта


Рецепты блюд
Борщі [27]
Вареники [20]
Вироби із бисквітного тіста [13]
Вироби з дріжджового тіста [30]
Виробі з заварного тіста [9]
Галушки [12]
Гарячі рибні страви [24]
Заготівля грибів [7]
Заготівля м'яса [41]
Заготівля риби [12]
Закуски і страви з овочів [70]
Закуски і холодні страви з риби [18]
Із здобного і пісочного тіста [66]
Капусняки [5]
Консервування [108]
Ковбаси [9]
Мед, пиво, квас [27]
Настойки і наливки [42]
Інші напої [20]
Млинці і млинчики [28]
Молочні та борошняни закуски [5]
Підливи до страв [34]
Прянощі [53]
Солодкі консерви [79]
Страви з яловичини [80]
Страви з свинини [50]
Страви з баранини [19]
Страви з телятини [11]
Страви з кролятини [9]
Страви з птиці [29]
Страви з картоплі [35]
Страви з помідорів [8]
Страви з капусти [20]
Страви з баклажанів [6]
Страви з моркви [8]
Страви з кабачків [9]
Страви з перцю [6]
Страви із спаржі [3]
Страви з зелених бобових овочів [6]
Страви з шпинату [4]
Страви з гарбузів [6]
Страви із свіжої кукурудзи [2]
Страви з консервованих овочів [11]
Страви з грибів [16]
Страви з крупів [17]
Страви з бобових [7]
Страви з борошна [23]
Сушіння плодів [3]
Страви з сиру і яєць [57]
Солодкі страви [94]
Юшки [31]


Форма входа



Rambler's Top100



Наш опрос
Нападет ли Россия на континентальные регионы Украины?
Всего ответов: 52


Кулинарный рецепт


Приветствую Вас, Гость · RSS 16.04.2014, 20:06
Главная » Кулинарные рецепты » Українська кухня » Заготівля грибів [ Добавить кулинарный рецепт ]
Поиск

МАРИНУВАННЯ ГРИБІВ
29.11.2008, 19:23

МАРИНУВАННЯ ГРИБІВ

Маринувати найкраще білі гриби або їх корінці. В домашніх умовах можна також маринувати підберезники, маслюки, лисички і осінні опеньки. Перед маринуванням гриби слід старанно очистити, обрізати корінці під саму шапку і промити, а маслюки і опеньки облити кілька разів окропом. Підготовлені гриби засипають у низьку емальовану або алюмінієву каструлю, куди додають солі, прянощів і оцтової кислоти.



На 2 кг свіжих грибів беруть 100 г солі і 1 склянку оцту 9-процентної міцності. Для збереження кольору білих грибів, підберезників слід також на 1 кг грибів додати 6 г лимонної кислоти. Спочатку гриби варять у воді з сіллю, обережно помішуючи. Коли вода закипить, у каструлю додають прянощі і оцет. Від початку кипіння опеньки варять 8 хвилин, а решту грибів — 10— 15 хвилин. Під час варіння не треба допускати дуже бурхливого кипіння. Піну, яка утворюється, збирають шумівкою. Прянощі беруть з розрахунку на 10 кг грибів: лаврового листу — 2 г; кориці, запашного перцю, гвоздики — по 1 г. Для поліпшення смаку інколи додають на зазначену кількість грибів ще 150 г цукру. Щоб гриби не переварились, після варіння їх слід швидко охолодити. Готовність грибів визначають за такими ознаками: нормально уварені гриби починають опускатися на дно каструлі, маринад (розсіл) просвітлюється і стає трохи тягучим. Через 15—20 днів гриби добре насичуються маринадом і стають придатними для споживання.










Copyright © 2009
Все права защищены. При любом использовании материала ссылка на сайт ZpTown обязательна

Категория: Заготівля грибів
Кулинарные рецепты: Українська кухня

Українська кухня -> Заготівля грибів



Важный совет:
Засохший сыр следует на 20 минут положить в молоко.

Таблица сопоставления веса некоторых продуктов с объёмом






Новости СМИ
Погода, Новости, загрузка...